RLO در PLC چیست؟
? What is RLO in PLC
.
چیزی که خیلی از مهندسان در هنگام برنامه نویسی با آن مواجه میشوند و اغلب از ما درباره آن میپرسند، RLO است.
در این مطلب قصد داریم تا به زبان ساده، این موضوع را برای شما روشن کنیم که:
RLO چیست؟
کجا استفاده میشود و کجا با آن برمی خوریم؟
چه کاربردی دارد و چه کمکی به ما میکند؟
RLO مخفف Result of Logic Operation ( یعنی نتیجه عملیات منطقی ) است.
با RLO در برنامه نویسی PLC های S7 زیمنس، برمیخورید، RLO در واقع یک بیت STATUS است که نتیجه یک رشته عملیات منطقی را در لحظه نشان میدهد. یعنی با RLO، میتوانید نتیجه آخرین عملیات اجرا شده در شبکه را ببینید (به جز اولین دستور).
برنامه نویسی نردبانی، بر این اساس است که آیا جریان برق از یک پله وجود دارد یا نه؛ زمانی که جریان وجود داشته باشد، RLO نتیجه عملیات منطقی را مثبت یا روشن (مقدار 1) نشان میدهد. و اگر امکان جریان برق وجود نداشته باشد، نتیجه منفی یا خاموش (مقدار 0) است.
RLO یک عملوند در عملیات بولی است. اولین دستورالعمل در یک شبکه، یک بیت اضافه است، که اطمینان حاصل میکند که وضعیت دستورالعمل اولیه، به RLO منتقل میشود. نتیجه RLO را میتوانید با دیدن شبکه به صورت آنلاین در STL ببینید. RLO یکی از ستون های وضعیت است که هر زمان که یک خروجی بولی از یک شبکه میگیرید، وضعیت بیت خروجی را تعیین میکند.
کارکرد RLO در واقع به این صورت است که اولین دستورالعمل در یک بخش وضعیت سیگنال تماس را بررسی میکند. اگر اجرا شود، RLO روی 1 تنظیم شده و دومین دستورالعمل، وضعیت سیگنال تماس را بررسی میکند و سپس این نتیجه بررسی با مقدار ذخیره شده در بیت RLO با قوانین جبر بولی در بیت RLO ذخیره می شود. این رشته منطقی، بعد از یک انتساب، یا یک پرش شرطی به پایان می رسد.
برای اطلاعات بیشتر می توانید مطلب زیر را مشاهده کنید:
برنامه نویسی PLC زیمنس با STEP 7
همچنین میتوانید نرم افزار STEP 7 زیمنس را از لینک زیر به صورت رایگان دانلود کنید:
دانلود نرم افزار STEP7 PROFESSIONAL زیمنس
دمتون گرررم خیلی دقیق و ساده توضیح دادین فقط اگه فایل خود زیمنسم بذارین که برنامه نویسی با step7 و توضیح داده عالی میشه،هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم. بازم دمتون گرم به خاطر مطالب بکر و کاربردی سایتتون
مرتضی عزیز
پیشنهاد خوب شما باعث بهتر شدن خدمات ما میشه. تیم پشتیبانی، به زودی فایل مد نظر شما رو تهیه می کنند و روی سایت قرار میدهند.
اما برای برنامه نویسی با step 7 می توانید از لینک زیر اطلاعات کامل تری را به دست بیاورید:
http://www.plcdev.com/book/export/html/373
سپاس از حسن توجه شما همکار عزیز